BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages »

Nak Beli SUSU Anak, Klik Sini

Kotak CB

Blog Review di blog sop.name.my

Blog Review 1 Hari 1 Blog

itulah tajuknya dan itulah juga ceritanya...
hehehehehehehehehehehehehehehehe

Hari ni lepas settle tugas hakiki barulah sempat jengah Readersss,
FB, TWITTER, SKYPE, BLOGGER dan semua Social Network Memang Belum Sempatlah kan...

Terbaca pasal Blow Rewiew oleh myFRIEND mialiana.com so klik yang tu dulu.
sap sap sap habis baca... (dah macam SEMPOA) dah lajunya...

Klik Banner Ni Utk Ke Original Entry SOP

Dan kat bawah ni ada serba sedikit detail dari SOP and De Geng, cubalah kawan-kawan yer

manalah tau makin ramai kawan ...
 hehehehehehehheheheheeheheheheheehehehehehehe

----------------

Bagaimana hendak sertai blog review ini?
Ikuti syarat mudah berikut untuk sertai blog review seperti berikut:

-Buat 1 entry bertajuk "Blog Review di blog sop.name.my"
-Masukkan banner Blog Review: 1 Hari 1 Blog pada entry tersebut
-Sertakan link entry ini pada banner atau entry
-Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen.
Mudah bukan?

Syarat tidak wajib [tak buat pun tak apa] ialah:
  • Like entry/fan page
  • Follow blog ini (inform yer untuk Sop follow blog anda balik)
  • Share pada laman sosial
  • Tag kawan-kawan
  • Letak banner pada sidebar
[banyak pula syarat tidak wajib yer? sunnat jer tu, kalau buat dapat pahala :) Hehehe

Geng terjah
Rakan-rakan yang berminat untuk menjadi geng terjah, hanya perlu lawat blog yang direview dan beri komen membina. Geng terjah akan disenaraikan diside bar dan bawah entry. 

Jenis blog review
Sop akan cuba membuat review berbeza-beza mengikut kesesuaian blog. Pandangan dan pendapat akan diberikan jika perlu. Pandangan tersebut tidak semestinya diikut oleh pemilik blog kerana ia hanya sebagai pendapat peribadi. Sop bukan seorang yang pakar untuk memberi pandangan yang terbaik :)

Tarikh mula publish blog review ialah pada 4 Ogos 2012. Tarikh tamat ialah selesai semua blog review.
Jumlah penyertaan bergantung kepada kemapuan Sop. Jika terlalu ramai penyertaan, permohonan akan ditutup sementara :) [karang tahun 2015 pun belum habis review.. heheheh]

Apa tunggu lagi, sertai sekarang!
. . . . 
 

Gomorianz @ BUIHRIANZ

Blok Paling Best

GENG GOMO

Banner

Banner Gift From MIALIANA.COM