BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages »

Nak Beli SUSU Anak, Klik Sini

Kotak CB

Urutan Dan Saiz

Picture
Payudara penting bagi laki-laki dan perempuan. Keyakinan diri seorang perempuan sering terikat dengan saiz payudara mereka, tetapi tidak setiap wanita mendapat payudara yang di inginkan. Walaupun ramai wanita memilih untuk untuk melakukan operasi yang mahal dan berisiko untuk memperbesarkan payudara mereka, ada kaedah secara semulajadi tanpa apa apa bayaran. Jika anda urut payudara anda selama 20-30 minit sehari, anda dapat memiliki satu cup saiz yang lebih besar dalam masa kurang dari 30 hari.

Mengurut payudara mempunyai dua kebaikan untuk merangsang pertumbuhan. Pertama ia dapat meningkatkan pengaliran darah. Dalam aliran darah, terdapat hormon estrogen yang membantu pertumbuhan payudara. Kedua adalah urutan akan memacu pengeluaran prolaktin. Prolaktin adalah penting untuk pembesaran payudara.

Urutan boleh dilakukan oleh pasangan anda atau anda boleh melakukannya sendiri. Adalah lebih baik jika pasangan anda melakukannya kerana pertama anda tidak perlu berbuat apa apa, hanya baring atau duduk dan keduanya pasangan anda mendapat simulasi sexual apabila melakukannya. Percayalah yang pasangan anda akan berbesar hati melakukannya.

Untuk melakukan urutan, mulailah dengan menggosok kedua dua tangan anda bersama secepat yang anda boleh untuk menghasilkan tenaga dan kepanasan. Setelah tangan anda hangat, letakkan pada payudara anda. Gosok ke dalam dengan tangan anda dan lanjutkan di sekitar payudara anda dalam lingkaran atau bulatan. Gerakkan secara bulatan tangan kanan anda mengikut arah jam, dan tangan kiri anda melawan arah jam (seperti gambar di bawah).Picture
Lakukan sekurang kurangnya 100-300 kali bulatan di waktu pagi dan sekali lagi 100-300 bulatan di waktu malam sebelum tidur. Lakukan setiap bulatan dalam masa 2 saat. Sesekali gosokkan tangan anda bersama-sama untuk membuatnya kembali hangat. 300 bulatan penuh akan mengambil waktu sekitar 10-15 minit. Dengan melakukan ini dua kali sehari, anda harus dapat meningkatkan saiz cup dalam masa 30 hari.

Jika anda hendak menggunakan minyak urut, campuran berikut telah dilapurkan menghasilkan keputusan yang bagus untuk meningkatkan saiz payudara. Campurkan 9 titik minyak Geranium (minyak pati tumbuhan boleh didapati di farmasi) dengan 16 titis minyak Ylang Ylang (minyak dari bunga yang digunakan dalam pewangi juga boleh didapati di farmasi) dalam 50 ml minyak Almond. Gosokkan ini ke payudara anda dua kali sehari semasa mengurut atau secara berasingan.

Salah satu kebaikan apabila melakukan urutan ini ialah aliran haid anda akan berkurangan secara dramatik apabila darah yang biasanya dikelurkan semasa haid digunakan oleh badan anda untuk membesarkan payudara anda. Kebaikan yang lain adalah lonjakan hormon akan mengurangkan PMS (Post Menstrual Syndrome seperti cepat naik angin, berpeluh diwaktu malam, marah marah, stres, emosi dan lain lain) anda. Anda juga akan mengalami peningkatan sensitiviti puting, tetapi jangan sentuh puting susu anda ketika melakukan urut payudara anda.

Kaedah urut payudara merupakan sebahagian daripada latihan Tao kuno, latihan rusa betina. Itu bererti telah digunakan dan diuji selama beratus-ratus, mungkin ribuan tahun.Yang anda perlukan adalah sedikit masa, tangan anda, dan dedikasi untuk memiliki payudara yang lebih besar hanya dalam masa 30 hari.

Anda tidak perlu untuk menjalani hidup dalam dengan komplikasi payudara kecil selamanya. Urutan juga dapat menambahkan kasih sayang jika anda lakukan bersama pasangan anda.

Gomorianz @ BUIHRIANZ

Blok Paling Best

GENG GOMO

Banner

Banner Gift From MIALIANA.COM